Anton Damen – échte klassiekers, ambachtelijk vervaardigd

 

Sommige dingen behoeven geen betoog. Zoals dat de Moerlandth-collectie van Anton Damen veruit de fraaiste is in zijn soort. De Nederlandse mix van staal, hout, kwaliteit en elegante schoonheid. Al meer dan vijfentwintig jaar bouwen de vakmensen van Anton Damen deze kleine maar zeer hoogwaardige collectie. Onmiskenbare klasse vindt u terug in elk detail.

De ruggengraat van de collectie wordt gevormd door model Moerlandth. Moerlandth maakt al bijna twintig jaar deel uit van de vaste presentatie in de showroom van Sissinghurst. Met recht een klassieker dus!

Voor onze nieuwe showroom in Benthuizen vervaardigde Anton Damen een hele set in fris wit. Eetstoelen, eettafel met hardstenen blad, driezitsbank en bistrotafel, ze staan er allemaal. Sommige hiervan tonen we in zwart, klassiek blauw en grachtengroen. De kleur die het mooist tot zijn recht komt op uw terras kunt u trouwens kiezen uit de complete RAL-kleurenwaaier.

 

Kom vandaag nog langs en u zult bovendien aangenaam verrast zijn door het comfort van deze onmiskenbare klassiekers!

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de website van de fabrikant (opent in nieuw tabblad).