Sissinghurst Anton Damen Moerlandth web 2018 (1)

Anton Damen – échte klassiekers, ambachtelijk vervaardigd

 

Sommige dingen behoeven geen betoog. Zoals dat de Moerlandth-collectie van Anton Damen veruit de fraaiste is in zijn soort. Een Nederlandse mix van staal, hout, kwaliteit en elegantie. Al meer dan dertig jaar bouwen de vakmensen van Anton Damen deze zeer hoogwaardige collectie. Onmiskenbare klasse vindt u terug in elk detail.

De ruggengraat van de collectie wordt gevormd door model Moerlandth. Moerlandth maakt al bijna twintig jaar deel uit van de vaste presentatie in de showroom van Sissinghurst. Met recht een klassieker dus!

Eetstoelen, eettafel met hardstenen blad, driezitsbank en bistrotafel, u kunt ze allemaal op uw gemak uitproberen in onze showroom. We tonen Moerlandth items in zwart, wit, klassiek blauw en grachtengroen. Niet dat u voor uw keuze beperkt bent tot deze vier kleuren. De kleur die het mooist tot zijn recht komt op uw terras kunt u gewoon kiezen uit alle 210 kleuren van de bekende RAL-kleurenwaaier.

 

Kom vandaag nog langs om de Moerlandth collectie te bewonderen. Niet alleen de schoonheid en de afwerking zal u versteld doen staan, ook het comfort van deze klassiekers zal u aangenaam verrassen!

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de website van de fabrikant (opent in nieuw tabblad).