Sissinghurst Barlow Tyrie Monterey teak + cord 2018 (1)

 

BARLOW TYRIE – Quality Since 1920!

 

Als uw grootouders of misschien zelfs uw overgrootouders al teakhouten tuinmeubelen op hun terras hadden staan, dan is er een goede kans dat deze meubelen van het merk Barlow Tyrie waren. Dit prachtige Engelse merk heeft vele beroemde modellen op zijn naam staan.

 

Parkbanken, steamers en loungers en fantastische uitschuifbare tafels worden al bijna honderd jaar lang traditioneel vervaardigd uit hoogwaardig teakhout. Vele van de klassiekers van Barlow Tyrie worden tegenwoordig op slechte wijze gekopieerd door fantasie-merken. Voor degene die een goed oog heeft voor kwaliteit, bestaat er echter geen keuze: it shall be a Barlow Tyrie!

 

Barlow Tyrie in onze showroom

Bij Sissinghurst vindt u deze modellen: Glenham, Sissinghurst/Lutyens, Safari, Monterey (momentopname, neem contact op voor de actuele situatie).

 

SALE: Barlow Tyrie Glenham dining armchair, met 40% korting!

Glenham is het model dat bekend staat als de ultieme Engelse parkbank. Wij hebben van die beroemde Glenham de oersterke stoel in de opruiming. In perfecte staat, 1 stuks, van € 810 nu voor € 485 incl btw, excl bezorgkosten. Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de website van Barlow Tyrie (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ