DEDON – de aangenaamste luxe!

 

Wie zichzelf ultiem wil verwennen, stapt in de wereld die Dedon heet. Dedon is de uitvinder van buitenmeubelen in kunststof vlechtwerk. Deze kunststof is uitzonderlijk hoogwaardig en daardoor werkelijk ongekend onderhoudsvriendelijk. Sublieme ontwerpen, maximaal comfort en een luxueuze uitstraling maakten van Dedon de afgelopen twintig jaar een leidend merk in de hoogste klasse van buitenmeubilair.

Wilt u dit merk van luxe en verwennerij aan den lijve ervaren? Kom dan ‘ns langs bij Sissinghurst en laat u voorlichten over de kwaliteiten en de mogelijkheden.

 

Dedon in onze showroom

 

Sissinghurst is al jaren Dedon-Conceptdealer voor de regio Leiden, Den Haag en Rotterdam. De beste collecties zijn al meer dan vijftien jaar bij ons te zien. In onze showroom tonen we u dit seizoen onder meer: Mbarq, Tibbo dining, Tibbo lounge, Slim Line, Ahnda, Swingrest, SeaX dining, SeaX lounge, Rilly lounge, Rilly Cocoon, Satellite, Mbrace dining, Mbrace lounge, Brea, Aiir, Cirql dining, Cirql lounge, Wa, Izon, The Others en Loon (neem even contact met ons op voor de actuele status).

 

SALE: Dedon Swingrest (hanging+standing), nu met € 2.188 korting!

Klik hier voor de sensationele Dedon Swingrest, compleet met kussens, matras, tafeltje, touwen met bajonethaken, draaikrans 121cm en beschermhoes in zandkleur.
Van € 10.688 nu voor € 8.500. Exclusief bezorgkosten. Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de website van Dedon (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ