DEDON – de aangenaamste luxe!

 

Wie zichzelf ultiem wil verwennen, stapt in de wereld die Dedon heet. Dedon is de uitvinder van buitenmeubelen gevlochten uit kunststof draden. Door het ontwikkelen van bijzonder hoogwaardige kunststoffen wist Dedon meubelen met een ongekend onderhoudsvrije materiaalopbouw te creëren. Sublieme ontwerpen, maximaal comfort en een luxueuze uitstraling maakten van Dedon vervolgens een leidend merk in de hoogste klasse van buitenmeubilair.

Wilt u dit merk van luxe en verwennerij aan den lijve ervaren? Kom dan ‘ns langs bij Sissinghurst en laat u voorlichten over de kwaliteiten en de mogelijkheden.

 

Dedon in onze showroom

 

Sissinghurst is al jaren Dedon-Conceptdealer voor de regio Leiden, Den Haag en Rotterdam. De beste collecties zijn al meer dan vijftien jaar bij ons te zien. In onze showroom tonen we u dit seizoen onder meer: Tibbo dining, Tibbo lounge, Slim Line, Ahnda, Swingrest, SeaX dining, SeaX lounge, Mangrove, Seashell dining, Seashell lounge, Satellite, Mbrace dining, Mbrace lounge, Brea, Aiir, Cirql, Wa, The Others en Loon (neem even contact met ons op voor de actuele status).

 

SALE: Dedon Swingrest (hanging+standing), nu met € 2.880 korting!

De sensationele Dedon Swingrest, compleet met kussens, matras, tafeltje, touwen, draaikrans en hoes.
Van € 10.330 nu voor € 7.500. Excl. bezorgkosten. Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de website van Dedon (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ