meisje in dedon mbrace

 

DEDON – de aangenaamste luxe!

 

Wie zichzelf ultiem wil verwennen, stapt in de wereld die Dedon heet. Dedon is de uitvinder van buitenmeubelen in kunststof vlechtwerk. Deze kunststof is uitzonderlijk hoogwaardig en daardoor werkelijk ongekend onderhoudsvriendelijk. Sublieme ontwerpen, maximaal comfort en een luxueuze uitstraling maakten van Dedon de afgelopen dertig jaar een leidend merk in de hoogste klasse van buitenmeubilair.

 

Dedon in onze showroom

 

Sissinghurst is al jaren Dedon-Conceptdealer voor de regio Leiden, Den Haag en Rotterdam. De beste collecties zijn al zo’n twintig jaar bij ons te zien!

In onze showroom tonen we u de befaamde Mbrace Wingchair van Christian Herkner in alle kleurstellingen. Andere collecties die u bij ons kunt zien zijn onder meer: Tibbo, Swingrest, MBrace (in alle kleuren!), Mbrace Dining, SeaX, Rilly (óók de Rilly Cocoon!), Satellite, Brea, Aiir, Cirqle, Izon. Verlichting van Dedon staat er ook: The Others en Loon. Dit is een momentopname, neem even contact met ons op voor de actuele status.

 

Dedon Brea 3-seater lounge sofa, nu met € 2.430 korting!

Prachtig ontwerp van Edward Barber & Jay Osgerby. Van hun hand is ook de collectie Tibbo van Dedon. Ze verwierven bekendheid met indoor ontwerpen voor onder meer Vitra. Brea is een outdoor sofa met een luxe indoor look & feel. Uitgevoerd met frame in kleur Pepper en kussens in mooie casual kleur Dark Turquoise. Zeer hoogwaardige kussens (met DryPlus-systeem). Extra comfort door meeverende spanbanden. Fikse afmetingen: 252x97cm. Voor liefhebbers van een lage, luie zit. Makkelijk combineerbaar qua ontwerpstijl.
Showroomaanbieding van € 9.630 nu voor € 7.200 (deze prijs is exclusief bezorgkosten). Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de website van Dedon (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ