slide-sissinghurst-dedon-mbrace-wingchair-mbarq-3seater-izon-coffeetable

 

Dedon in onze showroom

 

Sissinghurst is Dedon Conceptdealer voor de regio Leiden, Den Haag en Rotterdam. Bij ons kunt u al twintig jaar de beste collecties van Dedon zien én uitproberen!

Dit seizoen tonen we u de nieuwe uitvoering van Dedons iconische Daydream. De befaamde Mbrace Wingchair van Sebastian Herkner staat er ook (bij ons te zien in alle kleurstellingen). Andere collecties van Dedon in onze showroom: Tibbo Dining, Tibbo Lounge, MBrace Clubchair, MBrace Diningchairs, Mbarq Sofa, Roii Club Chairs, Satellite, Brea Sofa (aanbieding!), Cirqle Dining en Cirqle Lounge (aanbieding!), Izon koffietafels.

Dedon The Others is de naam van de sfeervolle verlichtingscollectie van Dedon. Deze hebben we staan in Large, Medium en Small, allemaal werkend op zonnecel en op accu.

Dit is een momentopname, neem even contact met ons op voor de actuele Dedon voorraad.

 

SALE 1. Dedon Brea 3-seater lounge sofa, nu met € 3.850 korting

Prachtig ontwerp van Edward Barber & Jay Osgerby, onder meer bekend van werk voor Vitra, Knoll en B&B Italia. Check de foto’s van ons showmodel in de fotogalerij hieronder, of klik hier voor de link naar de website van Barber & Osgerby. Brea is een outdoor sofa met een luxe indoor look & feel, die zich makkelijk laat combineren. Uitgevoerd met degelijk frame in kleur Black Pepper. Zeer hoogwaardige kussens (met DryPlus-systeem) in stof Dark Turquoise, een mooie casual kleur voor elk terras (zie foto’s in galerij hieronder). Fikse afmetingen: 252x97cm. Voor liefhebbers van een fijne, lage zit. Van € 9.630 nu voor € 5.780 (deze prijs is exclusief bezorgkosten). Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

SALE 2. Dedon Cirql stoelen – laatste exemplaren – nu met 40% korting!

Cirql, een ontwerp van Werner Aisslinger, is een stoel voor degene die durft (klik hier voor meer info). Een onvolprezen ontwerp, met prima zit en bovendien een genot om naar te kijken! Gevlochten door de meesterwevers van Dedon in zeer duurzame en kleurvaste draad. Eetstoel van € 1030 voor € 615 incl kussen Twist Dark Turquoise. Loungestoel en voetenbank/bijzettafel van € 2030 voor € 1215, beide incl kussen Cool Ash . Op = op. Prijs is exclusief bezorgkosten. Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

Over Dedon: de meest aangename luxe!

 

Wie zichzelf ultiem wil verwennen, stapt in de wereld die Dedon heet. Dedon is de uitvinder van buitenmeubelen in kunststof vlechtwerk. Deze kunststof is uitzonderlijk hoogwaardig en werkelijk ongekend onderhoudsvriendelijk. Sublieme ontwerpen, maximaal comfort en een luxueuze uitstraling maakten van Dedon de afgelopen dertig jaar een leidend merk in de hoogste klasse van buitenmeubilair.

 

Klik hier voor de website van onze fabrikant Dedon (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen.