EXTREMIS BUITENMEUBELEN – Tools for Togetherness!

 

Extremis is de producent van allerlei niet-alledaagse buitenmeubelen. Dirk Wynants is designer en eigenaar van dit excentrieke Belgische merk. Voor hem staat centraal, dat design dienstbaar moet zijn aan de mens. Wynants noemt zijn buitenmeubelen daarom ‘Tools for Togetherness’. En wie de meubelen en parasols van Extremis bekijkt, ziet het direct: ze zijn mooi om naar te kijken en bovendien een geweldige ervaring om te gebruiken. Samen met familie en vrienden!

 

Extremis in onze showroom

 

Sissinghurst is één van de zeven Nederlandse dealers van Extremis. In onze showroom staan in ieder geval altijd de Hopper van 300cm, de Pantagruel met Hellwood en Sticks met en zonder verlichting.

 

SALE: Extremis Pantagruel Picnic, nu met € 1.015 korting!

De prachtige ronde Extremis Pantagruel picnictafel staat ook wel bekend als the family table 2.0. Zittingen en tafelblad in verantwoord Hellwood. Het metalen frame is gepoedercoat in zwart-bruine structuurlak. Voorzien van handige Lazy Suzan in zwart. Van € 6765 voor € 5750 incl btw, excl bezorgkosten. Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

GRATIS: Rugkussens cadeau bij aankoop van veelzijdige Sol+Luna lounger!

Relaxte aanbieding van Extremis: koop een Sol+Luna en krijg een set van 3 rugkussens helemaal gratis. Sol+Luna is het bekroonde zonnebed dat in een handomdraai om te toveren is tot een coole loungebank voor drie personen. Check de speciale website over deze actie: Koop een zonnebed, krijg een sofa. Prijzen: Lounger € 2400, Matras € 399, Rugkussens € 425 (tijdens de actie zijn ze gratis bij aankoop van Lounger). Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de zeer toffe website van Extremis (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ