extremis-pantagruel-picnic-inumbra-parasol

 

EXTREMIS BUITENMEUBELEN – Tools for Togetherness!

 

Extremis is de producent van niet-alledaags vormgegeven buitenmeubelen. Dirk Wynants is designer en eigenaar van dit excentrieke Belgische merk. Voor hem staat centraal, dat design dienstbaar moet zijn aan de mens. Wynants noemt zijn buitenmeubelen daarom ‘Tools for Togetherness’. En wie de meubelen en parasols van Extremis bekijkt, ziet het direct: ze zijn mooi om naar te kijken en bovendien een geweldige ervaring om te gebruiken. Together met familie en vrienden!

 

SALE: Extremis ronde Pantagruel Picnic, nu met € 1.500 korting!

Deze prachtige 8-persoons Extremis Pantagruel picnictafel staat ook wel bekend als the family table 2.0. Zittingen en tafelblad uitgevoerd in verantwoord Hellwood. Het metalen frame heeft een diepbruine kleur zoals pure chocolade (RAL8022 met een lichte structuur). Voorzien van handige Lazy Suzan in zwart. Inclusief parasolgat. Van € 6765 voor € 5250 incl btw, excl bezorgkosten. Showmodel. Een poot heeft twee dunne krasjes, verder in perfecte staat. Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de toffe website van Extremis (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ