EXTREMIS BUITENMEUBELEN – Tools for Togetherness!

 

Extremis is de producent van allerlei niet-alledaagse meubelen voor uw terras. Dirk Wynants is designer en eigenaar van dit excentrieke Belgische merk. Voor hem staat centraal, dat design dienstbaar moet zijn aan de mens. Design moet de kwaliteit van het leven verbeteren. Wynants noemt zijn buitenmeubelen daarom ‘Tools for Togetherness’. En wie de meubelen en parasols van Extremis bekijkt, ziet het direct: ze zijn mooi om naar te kijken en bovendien een geweldige ervaring om te gebruiken. Samen met familie en vrienden!

 

Extremis in onze showroom

 

Wilt u  de designfilosofie van Extremis aan den lijve ervaren? Kom dan ‘ns langs bij Sissinghurst en laat u voorlichten over de kwaliteiten en de mogelijkheden. We zijn een van de zeven Nederlandse dealers van Extremis en tonen u onder meer deze collecties: Hopper Picnic, Anker, Inumbrina parasol, Sticks, Serpentine, Pantagruel (neem even contact met ons op voor de actuele status).

 

SALE: Extremis Pantagruel Picnic, nu met € 1.815 korting!

Prachtige ronde Extremis Pantagruel picnictafel, the family table 2.0. Met metalen frame gepoedercoat in zwart-bruin. Zittingen en tafelblad in verantwoord Hellwood. Van € 6715 voor € 4900 incl btw, excl bezorgkosten. Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

SALE: Extremis Hopper Picnic 300cm, nu met € 1.215 korting!

Iconische Extremis Hopper picnictafel, op één na grootste versie (300cm). Met aluminium poten gepoedercoat in wit. Zittingen en tafelblad in oersterk irokohout. Van € 6715 voor € 5500 incl btw, excl bezorgkosten. Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de zeer toffe website van Extremis (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ