SALE: Alle Extremis showmodellen met 20% korting!

Alleen in november/december. Bel 070 – 34 692 34 voor meer info.

 

Extremis buitenmeubelen – Tools for Togetherness!

 

Dirk Wynants is designer en eigenaar van het excentrieke Belgische merk Extremis. Extremis is de producent van allerlei niet-alledaagse meubelen voor uw terras. Hierbij staat voor Dirk Wynants centraal, dat design dienstbaar moet zijn aan de mens. Design moet de kwaliteit van het leven verbeteren. Wynants noemt zijn buitenmeubelen daarom ‘Tools for Togetherness’. En wie de meubelen en parasols van Extremis bekijkt, ziet het direct: ze zijn mooi om naar te kijken en bovendien een geweldige ervaring om te gebruiken. Samen met familie en vrienden!

  • Het complete programma van Extremis vindt u op bijzonder toffe website van de fabrikant (site opent in nieuw venster).
  • Een snelle indruk krijgt u op de selectie hieronder (klikken voor vergroting).

Wilt u niet alleen plaatjes kijken, maar de designfilosofie van Extremis aan den lijve ervaren? Kom dan ‘ns langs bij Sissinghurst en laat u voorlichten over de kwaliteiten en de mogelijkheden.

 

Sissinghurst is een van de zeven Nederlandse dealers van Extremis. Sissinghurst toont u onder meer deze collecties: Hopper Picnic, Anker, Inumbrina parasol, Sticks, Serpentine, Pantagruel (neem even contact met ons op voor de actuele status).