FAST – Aluminium beauties from Italy

 

Al klinkt de naam bepaald niet Italiaans, meubelen van Fast onstaan wel degelijk van ontwerp tot en met afwerking in Italië. Onze favoriet blijft de Forest stoel. Prachtig ontworpen en verrassend comfortabel, ook voor lange Hollanders! Dit seizoen introduceert Fast vele nieuwe kussenstoffen (er zijn kussens voor zit en voor zit+rug). De Forest zit zonder kussen ook prima, maar met kussen blijft hij ook comfortabel als het ‘s avonds wat afkoelt.

Alle meubelen van Fast worden vervaardigd uit weerbestendig aluminium. U kunt kiezen uit powdercoatings in veertien hedendaagse kleuren. Niks schreeuwerigs, maar juist mooi onderling combineerbaar en een lust voor het oog.

 

Uit voorraad leverbaar

Wegens Corona is de fabriek in Italië gesloten. Sissinghurst heeft de Forest Armchair nog op voorraad in de kleuren bianco (wit), grigio polvere (poedergrijs) en grigio metallo (grijs metallic). De Forest Barchair tonen we in nero (zwart), grigio metallo (grijs metallic), rosso corallo (koraalrood). Voor de actuele voorraadinformatie belt u 070 – 34 692 34.

 

De Forest armchair wordt regelmatig gekopieerd in plastic en gietijzer. Bij Sissinghurst verkopen we uiteraard alleen het origineel, vervaardigd uit gegoten aluminium! Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen.

 

 

FOTOGALERIJ