FAST – Aluminium beauties from Italy

 

Al klinkt de naam bepaald niet Italiaans, meubelen van Fast onstaan wel degelijk van ontwerp tot en met afwerking in Italië. Onze favoriet blijft de Forest stoel. Prachtig ontworpen en verrassend comfortabel, ook voor lange Hollanders! Dit seizoen introduceert Fast vele nieuwe kussenstoffen. Kussens zijn er voor enkel de zit en voor zowel zit als rug. De Forest zit zonder kussen trouwens echt prima, maar met kussen blijft hij ook comfortabel als het ‘s avonds wat afkoelt.

 

Uit voorraad leverbaar Momenteel uitverkocht, nieuwe voorraad is besteld.

Sissinghurst heeft de Forest Armchair in principe op voorraad in de kleuren bianco (wit) en grigio metallo (grijs metallic). De Forest Barchair tonen we in nero (zwart), grigio metallo (grijs metallic), rosso corallo (koraalrood). Dit is een momentopname! Voor de actuele voorraadinformatie belt u 070 – 34 692 34. Andere kleuren bestellen we graag voor u.

 

SALE: Forest uit onze voorraad nu met € 45 korting per armstoel!

Van € 443 voor € 398. Bespaar € 45 per Forest Armchair! Geldig bij aankoop per doos van 4 stuks in één kleur (bianco of grigio metallo), zelf ophalen, zelf monteren.

 

De Forest armchair wordt regelmatig gekopieerd in plastic en gietijzer. Bij Sissinghurst verkopen we uiteraard alleen het origineel, vervaardigd uit weerbestendig gegoten aluminium! Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen.

 

 

FOTOGALERIJ