fueradentro banca en poltrona lounge zijaanzicht wit

 

FueraDentro – Cool Dutch Design!

 

FueraDentro is een Nederlands design-label dat hoogwaardige buitenmeubelen produceert.

Het merk werd bijna twintig jaar geleden opgericht en maakt sindsdien onafgebroken deel uit van de vaste collectie bij Sissinghurst. FueraDentro is vooral bekend om zijn perfect afgewerkte meubelen in roestvast staal. Voor gebruik in nabijheid van de zee of in regio’s met industrie zijn alle collecties bovendien geëlectropolijst verkrijgbaar. En voor degene die deze Coole Dutch Designs liever in een kleurtje ziet: bijna de gehele collectie is ook gelakt leverbaar in wit, zwart of cendre.

 

Doble eettafel: imponerend ingetogen

 

Onze favoriet uit de collectie van FueraDentro is de Doble eettafel, een stoere en ingetogen tafel op twee kolompoten. De Doble is tijdloos mooi en bijzonder praktisch in gebruik. FueraDentro produceert de Doble in een hele reeks formaten, oplopend van 80x160cm tot liefst 100x300cm. Voor het tafelblad kunt u kiezen uit een heel scala aan mogelijkheden: eersteklas teakhout, Belgisch hardsteen (arduin), glas in verschillende kleuren of – volgens de laatste trends – keramiek in prachtige dessins.

 

FueraDentro in onze showroom

 

Voor seizoen 2022 heeft Sissinghurst de volgende items opgenomen in de nieuwe showroom in Benthuizen: Doble eettafel 300cm, Butaque eetstoelen in rvs, Butaque eetstoelen in teak.

Dit is een momentopname, neem even contact op als u ons wilt bezoeken voor een specifiek model van FueraDentro.

 

Klik hier voor de website van onze fabrikant FueraDentro (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen.