fueradentro banca en poltrona lounge zijaanzicht wit

 

FueraDentro – Cool Dutch Design!

 

FueraDentro is een Nederlands design-label dat hoogwaardige buitenmeubelen produceert.

Het merk werd vijftien jaar gelden opgericht en maakt sindsdien onafgebroken deel uit van de vaste collectie bij Sissinghurst. FueraDentro is vooral bekend om zijn perfect afgewerkte meubelen in roestvast staal. Voor gebruik in nabijheid van de zee of in regio’s met industrie zijn alle collecties bovendien geëlectropolijst verkrijgbaar. En voor degene die deze Coole Dutch Designs liever in een kleurtje ziet: bijna de gehele collectie is ook gelakt leverbaar!

 

Doble eettafel: imponerend ingetogen

 

Onze favoriet uit de collectie van FueraDentro is de Doble eettafel, een stoere en ingetogen tafel op twee kolompoten. De Doble is niet alleen praktisch, maar beslist ook tijdloos. Leverbaar in een hele reeks formaten, van 80x160cm tot 100x300cm. In de oer-uitvoering heeft de Doble een blad bestaande uit dikke vierkante platen Belgisch hardsteen (arduin). Inmiddels kunt u ook kiezen uit bladen in teakhout, glas en keramiek in prachtige dessins. Allemaal even strak en mooi door verbluffende eenvoud.

 

FueraDentro in onze showroom

 

Voor seizoen 2021 heeft Sissinghurst de volgende items opgenomen in de nieuwe showroom in Benthuizen: Doble eettafel 300cm, Butaque eetstoelen in rvs, Butaque eetstoelen in teak en een mooie strakke hoekopstelling van de Banca Lounge. Tot slot hebben we een super AANBIEDING geplakt op onze Siesta Lounge sunlounger. Dit is een momentopname van de opstellingen in onze showroom, bel voor de actuele situatie 070 – 34 692 34.

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de website van FueraDentro (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ