manutti-torsa-hoge-eettafel-counter-table-torsa-solid-krukken

 

Manutti in onze showroom

 

Iedereen die op zoek is naar een ronde tafel – hoog of laag – mag de collectie Torsa van Manutti zeker niet overslaan! De Torsa-collectie wordt door Manutti vervaardigd in een heleboel varianten: van grote salontafel tot kleine koffietafel en van eettafels en hoge counter-tafel. Binnen al die varianten kun je kiezen uit acht keramische bladen en uit onderstellen in onbehandeld of zwart geverfd teakhout. Die onderstellen zijn allemaal geconstrueerd met drie poten, super praktisch voor iedereen die zijn Torsa wil combineren met drie of zes stoelen.

 

Behalve een hele serie Torsa tafels, vindt u in onze showroom ook strakke Solid stoelen en krukken. Belangrijkste nieuwkomer van Manutti is de zeer royale Sandua Papasan loungestoel. Met zijn verstelbare zitschaal en gecapitonneerde kussen is de Sandua Papasan echt de comfortabelste stoel die men zich kan wensen.

Dit is een momentopname, bel 070 – 34 692 34 voor de actuele modellen van Manutti in onze showroom.

 

Verlaagde bartafels: comfortabel én direct gezellig!

 

Met de nieuwe Torsa counter-tafels weet Manutti het beste uit twee werelden te verenigen tot een leuke, nieuwe manier van buitenzitten. Torsa counter-tafels hebben een blad op aanrechthoogte (91cm). Da’s een stuk lager dan een bartafel en een stuk hoger dan een eettafel. Je combineert counter-tafels met bijpassende Solid krukken (61cm hoog). Zitten aan zo’n verlaagde bartafel biedt een meer ontspannen houding, doordat je met je volle voet bij de grond komt. Toch biedt zo’n counter-tafel ook de informele sfeer die je krijgt aan een bar. Een sigaretje, een kaartje of een borreltje met je blik op oneindig, het is allemaal leuker aan zo’n Torsa counter-tafel.

 

 Klik hier voor de website van onze fabrikant Manutti (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen.