manutti-torsa-hoge-eettafel-counter-table-torsa-solid-krukken

 

Manutti in onze showroom

 

Iedereen die, net als wij bij Sissinghurst, verzot is op samenzijn aan ronde tafels, mag de collectie Torsa van Manutti zeker niet overslaan! Deze mooie collectie wordt door Manutti vervaardigd in een heleboel varianten: van salontafels tot eettafels en zelfs counter-tafels. Binnen al die varianten kun je kiezen uit een goede selectie van acht keramische bladen en onderstellen in onbehandeld of zwart geverfd teakhout. Die onderstellen van de ronde Torsa tafels zijn allemaal opvallend geconstrueerd met drie poten. Daarmee zijn ze super praktisch voor iedereen die zijn Torsa met drie of zes stoelen wil combineren. Dat maakt Torsa tegelijkertijd mooi en uniek!

 

Dit seizoen tonen we u een hele serie Torsa tafels. De grootste is de ronde Torsa eettafel met een diameter van 148cm, de kleinste zijn de Torsa salontafels van 60 en 100cm. Uiteraard kun je de gezellige Torsa op counter-hoogte (91cm) met bijbehorende Solid verlaagde barkrukken (61cm) bij ons zien én uitproberen.
Dit is een momentopname, bel 070 – 34 692 34 voor de actuele modellen van Manutti in onze showroom.

 

Verlaagde bartafels: comfortabel én direct gezellig!

 

Met de nieuwe Torsa counter-tafels weet Manutti het beste uit twee werelden te verenigen tot een leuke, nieuwe manier van buiten zitten. Torsa counter-tafels hebben een blad op aanrechthoogte (91cm) en combineer je met Solid krukken op bijpassende hoogte (61cm). Zitten aan zo’n verlaagde bartafel biedt een meer ontspannen houding, doordat je precies met je volle voet bij de grond komt. Toch biedt zo’n counter-tafel ook de informele sfeer die je krijgt aan een bar. Een sigaretje, een kaartje of een borreltje met je blik op oneindig, het is allemaal gewoon leuker aan zo’n Torsa counter-tafel.

 

 Klik hier voor de website van onze fabrikant Manutti (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen.