ROYAL BOTANIA – Ninix Relax Set

 

 

Ninix is een super strakke collectie van Royal Botania. Al vijftien jaar in productie, tijdloos design, één brok kwaliteit. Mooi voor nu en mooi voor later: Ninix is zonder twijfel de meest duurzame en weerbestendige collectie van Royal Botania.

 

SALE

 

Royal Botania Ninix showmodellen in perfecte staat

1x verstelbare zetel + 1x voetenbank + 1x bijzettafel

Normale prijs € 2700 nu samen voor € 1995

 

Pak € 705 voordeel! 

 

Deze aanbieding geldt alleen voor onze showroomset. Voor info bel 070 – 34 692 34.

 

Verstelbare luie zetel

Super strakke zetel van Royal Botania. Uitgevoerd met verstelbare rugleuning. Het gehele meubel is vervaardigd uit roestvast staal. Onze versie is bovendien geëlectropolijst, dus geschikt voor gebruik in de kustregio (of bij een zwembad of in industriële omgeving). Deze brok kwaliteit is gemakkelijk te verplaatsen doordat er in de achterste koker twee rollers zijn geïntegreerd. De gaasbespanning is uitgevoerd in kleur Cappuccino. Inclusief afneembare hoofdsteun. Volledig weerbestendig.Type: NNX60TEPCAU. In nieuwstaat.
Normale verkoopprijs € 1450.

 

Comfortabele voetenbank

Bijpassende voetenbank (ook te gebruiken als lage kruk). Geheel vervaardigd uit roestvast staal. Net als de zetel is dit item geëlectropolijst, dus geschikt voor gebruik in de kustregio (of bij een zwembad of in industriële omgeving). De gaasbespanning is uitgevoerd in kleur Cappuccino. Type: NNXFEPCAU. In nieuwstaat.
Normale verkoopprijs € 600.

 

Handige bijzettafel

Compleet met bijzettafel, uit dezelfde collectie. Geheel vervaardigd uit roestvast staal. Net als de zetel en de voetenbank is dit item geëlectropolijst, dus geschikt voor gebruik in de kustregio (of bij een zwembad of in industriële omgeving). Het tafelblad is uitgevoerd in dik veiligheidsglas. Dit is aan de onderzijde gelakt in de kleur Cappuccino. Type: NNX50GEPCAU. In nieuwstaat.
Normale verkoopprijs € 650.

 

 

FOTOGALERIJ