the fillup club opblaasbare buitenmeubelen

 

THE FILLUP CLUB – Comfortabel in de zomer, opgeruimd in de winter

 

 

The Fillup Club is ontstaan uit de samenwerking van twee vrolijke Vlamingen. Op hun zoektocht naar iets comfortabels dat toch handig is, iets groots dat toch op te ruimen is, groeide het idee van een opblaasbaar meubel. Goed ontworpen, met een toffe uitstraling. Prima comfort. Duurzaam. Mooi afgewerkt. Al dit fraais komt uit België in honderden stoffen … Can you blow it? Yes you can!

 

Comfortabel in de zomer

Je krijgt vanzelf goeie zin bij het zien van de nieuwe meubelen van The Fillup Club. Ze hebben een hippe uitstraling en de buitenkant is genaaid uit de fijnste weerbestendige stoffen (Sunbrella). Die buitenkant is trouwens afneembaar en wasbaar. Dat is pas relaxt zitten!

 

Opgeruimd in de winter

De opblaasbare meubelen van The Fillup Club blijven het hele seizoen goed op druk. In het najaar laat je ze eenvoudig leeglopen. Was gelijk even de afneembare hoes en je bent alweer klaar voor het volgende voorjaar!

 

Webshop

De jonge collectie van The Fillup Club is in vijf standaard stoffen verkrijgbaar via de Webshop van de fabrikant. Dezelfde stoffen en nog tweehonderd andere kun je alleen aanschaffen in onze échte winkel. Klik hier voor de officiële Webshop van The Fillup Club.

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen.

 

FOTOGALERIJ