the-fillup-club-loungers-daybed-opblaasbaar

 

THE FILLUP CLUB – Can you blow it?

 

 

The Fillup Club is ontstaan uit de samenwerking van twee vrolijke Vlamingen. Zij zochten naar iets comfortabels dat toch handig is en iets groots dat toch op te ruimen is. Zo groeide het idee van een opblaasbaar meubel. Goed ontworpen, met een toffe uitstraling. Mooi afgewerkt. Duurzaam. En met een prima comfort. Zoiets fraais komt alleen uit België … Can you blow it? Yes you can!

 

Comfortabel in de zomer

Je krijgt vanzelf goeie zin bij het zien van de nieuwe meubelen van The Fillup Club. Ze hebben een hippe uitstraling en de buitenkant is genaaid uit de fijnste weerbestendige stoffen (Sunbrella). Die buitenkant is trouwens afneembaar en wasbaar in de wasmachine. Dat is pas relaxt!

 

Opgeruimd in de winter

De opblaasbare meubelen van The Fillup Club blijven het hele seizoen goed op druk. In het najaar laat je ze eenvoudig leeglopen. Was gelijk even de afneembare hoes en je bent gelijk klaar voor het volgende voorjaar!

 

Prijzen

De jonge collectie van The Fillup Club is verkrijgbaar in hoogwaardige Sunbrella stof (6 kleuren). The Fillup Club doet z’n best alle items in alle kleuren op voorraad te houden, zodat je meestal binnen een week je opblaasbare meubel in kunt afhalen bij Sissinghurst. Hieronder staan de prijzen zoals die gelden vanaf 1 januari 2022. De elektrische pomp krijg je er gratis bij!

 

Sunlounger 90cm breed: € 575
Twin Sunlounger 160cm breed: € 985
Daybed diameter 165cm: € 995
Easychair: € 495

 

 


 

FOTOGALERIJ

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen.