Tribu Senja Modular Lounge Sofa (1) - Sissinghurst Exclusieve Buitenmeubelen

 

Tribu in onze showroom

 

Bij Sissinghurst zijn we verzot op Tribu! We tonen daarom elk seizoen het grootste deel van de collectie. Dit seizoen 2022 zijn dat in ieder geval: Tosca Sofa, Tosca Dining, Senja Sofa, Senja Dining, Elio, CTR Club, CTR Dining, Hexagon, Natal Alu Sofa, Natal Alu Dining, Nodi Dining, Branch, Nomad, Drops, Outdoor Rugs, Monsieur Tricot verlichting, Pure Sofa, Illum tafels en Illum loungers, T-tables in diverse maten, Regista eetstoelen en natuurlijk de nieuwe Nodi Sofa.

Dit is een momentopname, bel 070 – 34 692 34 indien u ons wilt bezoeken voor een specifiek model van Tribu.

 

SALE: Tribu Vis-à-Vis Rocking Chair, nu met € 250 korting!

Tijdloze Vis-à-Vis schommelstoel. Zitting en rug geweven met brede banden in donker taupe, frame uit eersteklas teakhout. Voorzien van comfortabel zit- en rugkussen (afneembaar en wasbaar), maar voor een kopje koffie tussendoor ook te gebruiken zonder kussens. Van € . Nu voor € .

 

Over Tribu: The Art of Leisure

 

Tribu was in de jaren ’90 één van de eerste meubelfabrikanten om de tuin als verlengstuk van de woonkamer te gaan benaderen. Daartoe bouwde Tribu al in een vroeg stadium een hechte band op met de ontwerpbureaus van Altherr Lievore Molina, Wim Segers, Andrei Munteanu, Monica Armani, Piergiorgio Cazzaniga en Merkx+Maes. De stijl die zij samen met Tribu ontwikkelden, was die van ingetogen luxe. Modern en verfijnd. Luxueuze design tuinmeubelen, zonder spectaculaire vormen of knallende kleuren.

 

Klik hier voor de website van onze fabrikant Tribu (de website opent in een nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen.