Tribu Senja Modular Lounge Sofa (1) - Sissinghurst Exclusieve Buitenmeubelen

 

TRIBU – the art of leisure

 

Tribu was in de jaren ’90 één van de eerste meubelfabrikanten om de tuin als verlengstuk van de woonkamer te gaan benaderen. Hiertoe zocht Tribu samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers, zoals Altherr Lievore Molina, Wim Segers, Andrei Munteanu, Monica Armani, Piergiorgio Cazzaniga en Merkx+Maes.

 

Ingetogen luxe

 

Modern, maar altijd ingetogen en verfijnd: zo herkent u de ontwerpen van Tribù. Luxueuze design tuinmeubelen, zonder spectaculaire vormen of knallende kleuren. Tribu is puur. Tribu is tijdloos.

 

Tribu in onze showroom

 

Bij Sissinghurst zijn we verzot op Tribu. We tonen daarom elk seizoen het grootste deel van de collectie. Dit seizoen 2021 zijn dat in ieder geval: Tosca, Senja, Elio, CTR, Hexagon, Natal Alu, Nodi, Branch, Nomad, Drops, Mood, Outdoor Rugs, Mr Tricot, Pure Sofa, Illum, T-table, Regista en natuurlijk de nieuwe Nodi Sofa (momentopname, neem contact op voor de actuele situatie).

 

SALE: Tribu Vis-à-Vis Rocking Chair, nu met € 250 korting!

Tijdloze Vis-à-Vis schommelstoel. Zitting en rug geweven met brede banden in donker taupe, frame uit eersteklas teakhout. Voorzien van comfortabel zit- en rugkussen (afneembaar en wasbaar), maar voor een kopje koffie tussendoor ook te gebruiken zonder kussens. Van €  voor € per stuk. Nu voor € .

 

Klik op onderstaande foto’s voor vergrotingen. Of neem een kijkje op de website van Tribu (opent in nieuw tabblad).

 

 

FOTOGALERIJ